CANVI DE DATA  20 DE NOVEMBRE

La Fundación Talento Matemático y Científico anuncia la convocatòria de les LLIGUES STEM 2017 que començaran el dia 20 de novembre recolzades per empreses i universitats.

Les lligues STEM de Matemàtiques, Robòtica, Computació i Ciències són competicions internacionals entre centres educatius per equips en un paradigma d’aprenentatge coherent i interdisciplinari amb aplicacions en el món real.

Aquesta convocatòria va dirigida a tots els estudiants de les escoles públiques, concertades i privades que cursen des de 3r d’Educació Primària fins a 2n de Batxillerat.

Què aconseguirem?

Aquests projectes estan dissenyats per promoure i divulgar l’ensenyament de les matemàtiques, les ciències i les tecnologies de manera creativa i divertida, fomentant les habilitats de raonament i de resolució de problemes per a tots aquells nois y noies que desitgen aprendre i divertir-se superant reptes des de la perspicàcia, l’ingeni i la lògica.

Per això organitzem les lligues STEM de Matemàtiques, Robòtica, Computació y Ciències. Les categories a les que podran inscriure’s els equips participants són:

  • Mathleague: alumnes des de 3r d’Educació Primària fins a 2n de Batxillerat.
  • Science League: alumnes des de 1r de ESO fins a 2n de Batxillerat.
  • Robotic League: alumnes des de 3r d’Educació Primària fins a 2n d’ESO.
  • Computing League: alumnes des de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat.

Com ho fem?

La competició té diverses fases:

Fase Gauss: es desenvolupa en dues modalitats, online i presencial.

En acabar aquesta fase tindrà lloc la Final Local que no selecciona equips per a la Final Nacional, és a dir, tots els equips participaran durant tota la Competició Online, amb independència de la seva posició al rànquing.

Fase Hipatia: es desenvolupa en dues modalitats, online i presencial.

En la Final Nacional presencial competiran els 8 millors equips i participants de cada categoria de tota la Competició Online.

Les inscripcions es faran en el apartat “Registro“ (registre): https://mathwars.eu/como-puedes-registrarte/ligas/

El calendari, els premis, els preus y les bases es poden trobar al menú lateral de la secció Stem Leagues: https://mathwars.eu/stem-leagues/

Us esperem!

Fundación Talento Matemático y Científico

Telèfon: 915 022 855

Testimonis dels Pares, Alumnes i Professors: http://www.fundacion-talento-matematico.org