EXCEL·LENTS RESULTATS DELS ALUMNES DE LA SALLE MANLLEU EN LA FINAL ESTATAL DE MATHLEAGUE

Aquest passat dissabte 30 de maig de 2015 un grup de 22 alumnes d’ESO i Batxillerat de La Salle Manlleu van participar a la final estatal del concurs Mathleague a Saragossa, després de superar les 15 proves de la fase on-line. A la capital aragonesa es van trobar amb els millors 10 grups de tot l’Estat de la seva categoria. Al llarg del dia els alumnes van resoldre dos tipus de proves: una on-line en què es buscaven els millors talents matemàtics i diverses fases eliminatòries escrites per determinar els tres millors equips de cada una de les categories.

Després d’aquest intens cap de setmana, tres dels alumnes de batxillerat de La Salle Manlleu, Miquel Anglada, Roger Casals i Arnau Puigdemunt, van quedar en la primera posició com a guanyadors de la fase individual que els acredita com a futurs talents matemàtics i guanyadors d’una beca Euler.

Pel que fa a la classificació per equips, els alumnes Roger Clot, Àxel Expósito, Maria Surinyac i Chaimaa Mouhtadi han quedat en 2a posició d’ESO. Cal dir també que en la categoria d’equips, els dos de batxillerat que hi van participar, formats pels alumnes Ferran Soler, Ernest Famada, Roger Bosch i Albert Alcalde; i Marc Fuster, Roger casals, Miquel Anglada i Arnau Puidemunt van aconseguir la 3a i 4a posició.

Fuente: LA SALLE MANLLEU